Samarbejdspartnere

Fusionsfamilien

Charlotte Egemar Kaaber er Coach, Konsulent og Forfatteren bag bogen "Fusionfamilien- vejen til succeser i din sammmnebragte familie.

 

Charlotte Degel

Har sin praksis, i Gentoftegade i Gentofte. Hun arbejder tværfagligt sammen med psykiatere, psykologer og psykoterapeutiske fagfæller.

•individuelle forløb.

•parterapi.

•Familier med efterfødselsreaktioner

•Supervision

Dertil er hun med på bonusmorgruppens udviklingsforløb.

 

I min praksis udenfor Gentoftegade, underviser jeg sundhedspersonale, pædagoger og lærer i håndtering af børn og voksne som har sorg eller alvorlig sygdom inde på livet.

http://www.degel.dk/

 

 

Sia Holm

Psykolog og parterapeut

Har lang og indgående erfaring med parrådgivning hos de par der har "dine, mine og eller fælles børn.

Sia kommer og besøger bonusmorgruppen 1- 2 gange om året.

http://sammenbragte-familier.dk/new/forside.html

 

StedmorDanmark

Dorte Daugaard som her stifter af en ny forening som sætter fokus på hvilke rettigheder bonusmoren har i de sammenbragte familier, de har også facebookside

Mette Haulund Hinnerskov.

parterapeut og er stifter af flere sider som henvender sig til parforhold, skilsmisser og den helt nye side til sammenbragte familie.

 

DetHeleBarn.dk

 

Skilsmissebarnets virkelighed er en udvidet familie i 2 hjem Vi har fokus på at fremme en skilsmissekultur, der forudsætter samarbejde mellem (bonus)forældrene i hjemmet og mellem hjemmene.

 

Vi oplever, at indretningen af skilsmissebarnets økonomi er en hindring for det gode samarbejde mellem hjemmene. Den komplicerede økonomi omkring skilsmissebarnet giver også udfordringer i den sammenbragte familie.

 

Vi udvikler derfor værktøjer til brug for skilsmisseforældre, de nye kærester og den sammenbragte familie. Vores værktøjer suppleres med den relevante viden, så der opnås overblik over indretningen af såvel økonomi som praktik.

 

Se mere HER

 

Bonusmorgruppen I Odense

Der startet en ny netværksgruppe på i Odense på Fyn med Camilla Nyberg som leder. Hun er lært godt op hos os i Købehavn og er heldigvis stadig med os. Så jeg kan på det varmeste anbefale at bruge den hvis du bor deromkring.se mere om Bonusmorgruppe i Odense!

 

Delebarn.dk

Er et samarbejdsværktøj, hvor barnet er i focus. Der er også tilknyttet en rådgivning, hvor du kan spørge om alt der vedrører, at være delebarnsforældre.

 

 

Årets FØRSTE møde

Onsdag d. 17. Januar

Flintholm alle 35, i stuen

kl. 17.30 -20.30

 

Tilmelding nødvendig!

begrænsede pladser, og er først gældende ved betaling

kr. 100,-

ea@bonusmorgruppe.dk

 

IKKE FLERE PLADSER!!!

Oplæg for par i sammenbragte familier

Med familieterapeut Kasper Hanghøj

Onsdag d. 21. Februar

Om at stå sammen som par og støtte op om børn der lever i 2 familier med de konflikter der uundgåeligt opstår.

IKKE FLERE PLADSER!!!

 

 

Næste møde 21.Marts

Næste møde i Bonusmorgruppen